dilluns, 30 de setembre del 2013

Presentació del Drive




Per fer aquesta diapositiva hem utilitzat el Google Drive, un servei d'emmagatzematge d'arxius molt útil.Aquesta eina et permet crear documents, presentacions a l'instant i fulls de càlcul.Permet compartir informació amb qui vulguis i decidir si poden modificar-la o comentar-la. A més, si treballes en equip amb un mateix document, els canvis que es fan es veuen a temps real.

Les Webquest

Edu3.cat


Sabeu que és una WebQuest?

Una WebQuest és una proposta didàctica de treball guiat, que utilitza recursos d'Internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiqueS. Contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza el coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d'un producte, i conté una avaluació directa del procés i dels resultats. Una eina molt necessària, útil i interessant, que ajuda a l'alumne a ampliar i desenvolupar els seus coneixements d'una manera ràpida, rigorosa, còmode i divertida.

dimarts, 24 de setembre del 2013

Presentació del blog


   

Em presento, sóc la Mireia, estudiant de primer curs d'Educació Primària de Blanquerna. Aquest no és el meu primer any universitari, sóc llicenciada en Història i també tinc el Màster d'Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic i Cultural a la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Als matins treballo, i cada tarda agafo el tren cap a Barcelona per anar a la Universitat, podriem dir que la meva vida és ben normal. No obstant, sempre intento trencar amb la rutina practicant alguns dels meus hobbies o aficions preferides, com ara la lectura, anar al cinema o veure un bon film a casa, assaborir un deliciós sopar a un restaurant del centre de la ciutat, anar a ballar amb les amigues, organitzar un llarg viatge, escoltar música abans d'anar a dormir, etcètera.   

 

M'agrada viure el dia a dia amb optimisme i dinamisme, resoldre els problemes per mi mateixa, conèixer a gent nova, treballar en els meus objectius, i en definitiva gaudir dels petits plaers que ens ofereix la vida. 

   

Vaig decidir començar Educació Primària, perquè sempre ha estat una de les meves vocacions, m'interessa enormement formar part del món de l'educació, i vull contribuir i intentar millorar el futur dels nens i nenes. Ara fa poc que he començat les classes, i la meva avaluació és ben positiva. Totes les assignatures aporten coneixements útils i necessaris, Gestió de la Informació i TIC és una d'elles. Estic especialment entusiasmada amb aquesta nova matèria, perquè sens dubte és una eina essencial que ens possibilita la creació d'un espai social, permet nous processos d'aprenentatge i transmissió de coneixement. 

 

A continuació, us passo el link d'un blog sobre l'Educació i les TIC que potser sigui del vostre agrat.   http://www.educacioilestic.cat

 

Gràcies i a reveure.