diumenge, 5 de gener del 2014

Conclusions Finals de Gitic


Realitzar l'assignatura de Gitic ha estat una experiència enriquidora, positiva i de gran utilitat. 

El coneixement que tenia sobre les TIC ha augmentat notablement. Ens han presentat noves aplicacions, captivants i interessants, que demostren com les noves tecnologies aplicades a l'educació motiven més l'alumne, milloren, agilitzen i dinamitzen l'aprenentatge a l'aula.

Actualment, vivim en una societat on les noves tecnologies són necessàries, tant a nivell acadèmic, com laboral i personal. És un instrument útil que et permet accedir a la informació de manera ràpida i còmode. 

A classe, l'Helena, ens han ensenyat un gran repertori de recursos, eines i material digital, com ara les PDI, el blog, el Sites, Animoto, Google Drive, reds socials, etcètera. 

Alguns d'aquests recursos són essencials per a utilitzar-los en una aula de primària. Una de les eines que més em va cridar l'atenció a nivell educatiu fou, les WebQuest, perquè té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu, la responsabilitat individual, etcètera.  També podem trobar gran informació sobre treballs de diverses material a Alexandria.

En definitiva, ha estat un plaer fer aquesta assignatura. El treball a classe ha estat intens i dur, però hem après molt i, sempre hi ha hagut temps per a la diversió i les rialles. 

Gràcies i a reveure. 


divendres, 3 de gener del 2014

Identitat i Territori: Gastronomia Catalana


Per al nostre treball sobre Identitat i Territori vem decidir parlar sobre la Gastronomia Catalana. Creiem que la cuina d'un territori és una part molt important de la seva cultura i per això hem triat aquest tema. El treball consistia en fer una presentació davant la classe sobre el tema escollit, ajudant-nos amb el Prezi.

Presentació Identitat  i Territori

Edició de Video

Hem editat un video per a la nostra presentació d'Identitat i Territori. Era el primer cop que treballavem amb eines d'edició de video, i estem satisfetes del resultat final. Vem escollir basar el video en una seqüencia de fotografies amb els títols superposats i efectes de transició entre una i altra. Per a aquest treball vem utilitzar el programa d'edició Windows Movie Maker 2012 i en vem pujar el resultat al Youtube perquè fos senzill integrar el video a la nostra presentació de Prezi.
Aquest n'és el resultat: