dilluns, 25 de novembre del 2013

Les xarxes socials, Twitter




El Twitter és un servidor que permet llegir i enviar missatges de text d'una longitud màxima de 140 caràcters anomenats tuits(de l'anglès tweet, piulada). 

Aquestes actualitzacions es mostren a la pàgina de perfil de l'usuari, així com al perfil d'aquells que han decidit seguir aquest usuari. Així mateix, el creador del tuit pot decidir si aquest serà restringit, per tal que només el puguin veure els qui siguin al seu cercle d'amics, o bé permetre-hi l'accés a tots els usuaris, que és l'opció per defecte.


Per tal de seguir les actualitzacions que li interessin, l'usuari hi pot accedir des de la web de Twitter (twitter.com), mitjançant missatgeria instantània, SMS, RSS i correu electrònic. Es calcula que es publiquen uns 130 milions de piulades al dia.


Ho trobo una eina interessant per a comunicar amb immediatesa qualsevol fet amb aquells a qui pugui interessar, així com per assabentar-nos d'allò que ens pugui semblar rellevant. El seu ús a l'aula pot ser interessant per tal de permetre als nens que es comuniquin i s'expressin sobre el material treballat a classe. La brevetat obligada pot ajudar els nens a expressar-se de forma més concisa i a sintetitzar les seves idees. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada